Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Европски ден на статистиката „Подобри податоци. Подобар живот.“
четврток, 20 октомври 2016

 


Денес (20.10.2016), европското статистичко семејство го одбележува Европскиот ден на статистиката под мотото „Подобри податоци. Подобар живот.“

Повеќе...
© Државен завод за статистика