+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации
   Последни објавени публикации

  Месечен статистички извештај , 02.2021 
  петок, 26 февруари 2021

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се
објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички...

 
  HyperLink  Месечен статистички извештај  
  петок, 29 јануари 2021

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се
објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички серии...

 
  HyperLink  Социјална заштита на деца, млади и возрасни лица 
  понеделник, 25 јануари 2021

 

Статистичкиот преглед број 2.4.21.01/914 за 2019 година претставува продолжение на серијата податоци објавени во Статистичкиот преглед 2.4.19.03/909 за 2018 година.

Публикацијата содржи податоци за правата од...
 
  HyperLink
Останати публикацииДатум
Месечен статистички извештај, 12.202029.12.2020
МакСтат избор, 202029.12.2020
Месечен статистички извештај , 11.202030.11.2020
Месечен статистички извештај , 10.2020, 10.202030.10.2020
Статистички годишник, 2020, 202029.10.2020
Регионите во Република Северна Македонија, 2020, 202026.10.2020
Предизвици на официјалната статистика во ерата на глобализација и дигитализација, 202020.10.2020
Запишани студенти на додипломски студии, 2019/202030.09.2020
Месечен статистички извештај , 09.202030.09.2020
Месечен статистички извештај , 08.202031.08.2020
Месечен статистички извештај , 07.202031.07.2020
Природно движење на населението, 201931.07.2020
Месечен статистички извештај , 06.202030.06.2020
Северна Македонија во бројки, 201919.06.2020
Месечен статистички извештај , 05.202029.05.2020
Месечен статистички извештај , 04.202030.04.2020
Месечен статистички извештај, 03.202003.04.2020
Месечен статистички извештај, 02.202028.02.2020
Месечен статистички извештај, 01 202031.01.2020
Запишани студенти на последипломски студии, 2018/2019, 2018/201917.01.2020
12345678910...

 © Државен завод за статистика