Skip Navigation LinksНасловна Корисничка подршка

Корисничка поддршка

Државниот завод за статистика, со цел да им овозможи полесен пристап на корисниците до статистичките податоци, воведува новина на својата веб-страница. Имено, отсега, со едноставно пополнување на образец кој нема да Ви одземе многу време, ќе можете редовно, по електронски пат, да добивате известувања за објавувањето на изданијата на Заводот. Исто така, отсега ќе можете и по електронски пат да доставувате барања за одреден вид на податоци кои Ви се потребни токму Вам, а по електронски пат, во најкус можен рок ќе бидете известени и за расположливоста на бараните податоци. Се надеваме дека со оваа новина нашите податоци ќе бидат уште подостапни за голем број на корисници, а кругот на корисници ќе се зголеми уште повеќе.

Известување по е-пошта Барање на податоци

Доколку сте заинтересирани да добивате информации за најновите изданија на Државниот завод за статистика, пополнете го следниот образец ...

Известување по е-пошта

Доколку Ви се потребни статистички податоци од Државниот завод за статистика, пополнете го следниот образец ...

Барање податоци
     
Европски статистички податоци    

Државниот завод за статистика ви овозможува помош при достапот до бесплатни статистички податоци објавени на веб-страницата на Евростат.

Известување по е-пошта
   © Државен завод за статистика