Skip Navigation Links
Webfaqja www.stat.gov.mk përdorë biskota të cilat janë të nevojshme për funksionalitetin e plotë të faqes. Me prezencën tuaj në webfaqen tonë nënkupton që ju pajtoheni lidhur me përdorimin e këtyre biskotave. Për detaje më të hollësishme lexoni Politikën për biskota.

Webfaqa është në përpunim e sipër...
 Publikimet e fundit

Indekset e çmimeve të importit nga Departamenti i Koks-it dhe produktet e naftës së rafinuar (19), tetor 2022
09.12.2022

Indekset e çmimeve të importit nga Departamenti i Koks-it dhe produktet e naftës së rafinuar (19) janë të dedikuara për rishqyrtim ose monitorim të shpenzimeve të bëra nga ndërrmjarjet ndërtimore gjatë kryerjes së procesit ndërtimor. Përdoruesit kryesor të të dhënave lidhur me indekset e çmimeve të importit nga Departamenti i...   137


Indeksi i çmimeve të shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale totali, tetor 2022
09.12.2022

Sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikës, gjatë muajit tetor 2022, indeksi i çmimeve të shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale – totali, është më i lartë për 0.9% në nivel mujor dhe për 14.8 % më i lartë në nivel vjetor.

Në muajin tetor 2022, krahasuar me...   118

 Publikimet e rradhës
     
31.10.2022Statistikat strukturore të biznesit - претходни податоци2021anuluar prej 26.10.2022
12.12.2022Lejet e dhëna për ndërtim10.2022
12.12.2022Turizmi10.2022
15.12.2022Indeksi i çmimeve në bujqësi 11.2022
15.12.2022Indeksi i qarkullimit në industri10.2022
15.12.2022Tendencat afariste në industrinë prodhuese11.2022
16.12.2022Llogaritë mjekësore2021
26.12.2022Energjia, të dhëna mujore - претходни податоци10.2022
28.12.2022Indeksi i çmimeve të shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale në tregun vendor11.2022
28.12.2022Statistika e filialeve të huaja (Inward FATS)2020
29.12.2022Indeksi i qarkullimit në sektorin e Tregtisë - претходни податоци11.2022


   Librat e fundit


   
30.11.2022

  ...
 
HyperLink  Gratë dhe burrat në Maqedoninë e Veriut Një portret statistikor i tendencave në barazinë gjinore 
30.11.2022

 

Qëllimi kryesor i kësaj analize historike është të ofrojë një pasqyrë të situatës lidhur me barazinë gjinore në Maqedoninë e Veriut dhe të identifikojë të...
 
HyperLink   
31.10.2022

  ...
 
HyperLink   
28.10.2022

  ...
 
HyperLink


Video dhe materiale promovuese
© Enti shtetëror për statistikë