Skip Navigation LinksНасловна За Државниот завод за статистика
Веб-страницата www.stat.gov.mk користи колачиња кои се потребни за целосна функционалност на страницата. Со Вашето присуство на нашата веб-страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња. За повеќе детали прочитајте ја Политиката за колачиња.


 

Годишен план за јавни набавки

Годишен план за јавни набавки за 2024 година

Годишен план за јавни набавки за 2023 година

Годишен план за јавни набавки за 2022 година

Годишен план за јавни набавки за 2021 година

Годишен план за јавни набавки за 2020 година

Годишен план за јавни набавки за 2019 година - дополнувања

Годишен план за јавни набавки за 2019 година - измени и дополнувања

Годишен план за јавни набавки за 2019 година

Годишен план за јавни набавки за 2018 година


     

© Државен завод за статистика