Skip Navigation LinksНасловна За Државниот завод за статистика
Веб-страницата www.stat.gov.mk користи колачиња кои се потребни за целосна функционалност на страницата. Со Вашето присуство на нашата веб-страница се подразбира дека се согласувате за користењето на овие колачиња. За повеќе детали прочитајте ја Политиката за колачиња.


 

Извештај од Анкетата за мерење на задоволството на корисниците, 2019 година

Со цел да се добие мислење на корисниците за продуктите и услугите, Државниот завод за статистика спроведува Анкета за мерење на задоволството на корисниците. Првата Анкета е спроведена во 2009 година, втората во 2012 година,третата во 2015, четвртата во 2017 а во почетокот на 2019 година оваа Анкета се спроведе по петти пат.

Документот можете да го преземете на следниот линк: Извештај од Анкетата за мерење на задоволството на корисниците, 2019 година


     

© Државен завод за статистика