+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Вработени и нето плати


12.06.2015, Вработени и нето плати  10 2014   
30.05.2014, Вработени и нето - плати  10 2013   
04.06.2013, Вработени и нето-плати  2012   
04.06.2012, Вработени и нето-плати во Република Македонија  2011   
04.07.2011, Вработени и нето-плати  10/2010   
30.09.2009, Вработени и нето-плати  10/2009   
14.07.2009, Вработени и нето-плати  10/2008   
15.07.2008, Вработени и нето-плати  10/2007   
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика