Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Месечен статистички извештај


28.06.2024, Месечен статистички извештај  06 2024   
31.05.2024, Месечен статистички извештај  05 2024   
30.04.2024, Месечен статистички извештај  04.2024   
29.03.2024, Месечен статистички извештај,  03.2024   
29.02.2024, Месечен статистички извештај,  02.2024   
31.01.2024, Месечен статистички извештај,  01.2024   
29.12.2023, Месечен статистички извештај,  12.2023   
04.12.2023, Месечен статистички извештај,  11.2023   
31.10.2023, Месечен статистички извештај ,  10.2023   
29.09.2023, Месечен статистички извештај,  09.2023   
31.08.2023, Месечен статистички извештај,  08.2023   
31.07.2023, Месечен статистички извештај  07 2022   
30.06.2023, Месечен статистички извештај  06 2023   
31.05.2023, Месечен статистички извештај  05.2023   
28.04.2023, Месечен статистички извештај  04 2023   
31.03.2023, Месечен статистички извештај, 03.2023     
28.02.2023, Месечен статистички извештај  02.2023   
31.01.2023, Месечен статистички извештај  01.2023   
30.12.2022, Месечен статистички извештај ,  12 2022   
30.11.2022, Месечен статистички извештај  11 2022   
31.10.2022, Месечен статистички извештај 10.2022  10.2022   
30.09.2022, Месечен статистички извештај  09 2022   
31.08.2022, Месечен статистички извештај  08.2022   
29.07.2022, Месечен статистички извештај  07 2022   
30.06.2022, Месечен статистички извештај  06.2022   
31.05.2022, Месечен статистички извештај  05 2022   
29.04.2022, Месечен статистички извештај  04 2022   
31.03.2022, Месечен статистички извештај ,  03.2022   
28.02.2022, Месечен статистички извештај  02 2022   
31.01.2022, Месечен статистички извештај ,  01.2022   
31.01.2022, Месечен статистички извештај  01.2022   
31.12.2021, Месечен статистички извештај  12.2021   
30.11.2021, Месечен статистички извештај  11.2021   
29.10.2021, Месечен статистички извештај , 10.2021  10.2021   
30.09.2021, Месечен статистички извештај  09.2021   
31.08.2021, Месечен статистички извештај  08.2021   
30.07.2021, Месечен статистички извештај  07.2021   
30.06.2021, Месечен статистички извештај , 06.2021  06.2021   
31.05.2021, Месечен статистички извештај , 05.2021  05.2021   
29.04.2021, Месечен статистички извештај  04.2021   
31.03.2021, Месечен статистички извештај  03.2021   
26.02.2021, Месечен статистички извештај , 02.2021  02.2021   
29.01.2021, Месечен статистички извештај  01.2021   
29.12.2020, Месечен статистички извештај  12.2020   
30.11.2020, Месечен статистички извештај  11.2020   
30.10.2020, Месечен статистички извештај , 10.2020  10.2020   
30.09.2020, Месечен статистички извештај  09.2020   
31.08.2020, Месечен статистички извештај  08.2020   
31.07.2020, Месечен статистички извештај  07.2020   
30.06.2020, Месечен статистички извештај  06.2020   
29.05.2020, Месечен статистички извештај  05.2020   
30.04.2020, Месечен статистички извештај  04.2020   
03.04.2020, Месечен статистички извештај  03.2020   
28.02.2020, Месечен статистички извештај  02.2020   
31.01.2020, Месечен статистички извештај  01 2020   
02.01.2020, Месечен статистички извештај  12.2019   
29.11.2019, Месечен статистички извештај  11.2019   
31.10.2019, Месечен статистички извештај  10.2019   
30.09.2019, Месечен статистички извештај  09 2019   
02.09.2019, Месечен статистички извештај  08.2019   
31.07.2019, Месечен статистички извештај , 07.2019  07.2019   
28.06.2019, Месечен статистички извештај  06 2019   
31.05.2019, Месечен статистички извештај  05.2019   
02.05.2019, Месечен статистички извештај  04 2019   
01.04.2019, Месечен статистички извештај  03 2019   
28.02.2019, Месечен статистички извештај  02 2019   
31.01.2019, Месечен статистички извештај  01 2019   
31.12.2018, Месечен статистички извештај  12 2018   
03.12.2018, Месечен статистички извештај  11 2018   
31.10.2018, Месечен статистички извештај  10 2018   
28.09.2018, Месечен статистички извештај  09 2018   
31.08.2018, Месечен статистички извештај  08 2018   
31.07.2018, Месечен статистички извештај  07 2018   
29.06.2018, Месечен статистички извештај  06 2018   
31.05.2018, Месечен статистички извештај  05 2018   
02.05.2018, Месечен статистички извештај  04 2018   
30.03.2018, Месечен статистички извештај  03 2018   
01.03.2018, Месечен статистички извештај  02 2018   
31.01.2018, Месечен статистички извештај  01 2018   
29.12.2017, Месечен статистички извештај  12 2017   
30.11.2017, Месечен статистички извештај  11 2017   
31.10.2017, Месечен статистички извештај  10 2017   
02.10.2017, Месечен статистички извештај  09 2017   
31.08.2017, Месечен статистички извештај  08 2017   
31.07.2017, Месечен статистички извештај  07 2017   
03.07.2017, Месечен статистички извештај  06 2017   
01.06.2017, Месечен статистички извештај  05 2017   
02.05.2017, Месечен статистички извештај  04 2017   
31.03.2017, Месечен статистички извештај  03 2017   
28.02.2017, Месечен статистички извештај  02 2017   
31.01.2017, Месечен статистички извештај  01 2017   
30.12.2016, Месечен статистички извештај  12 2016   
30.11.2016, Месечен статистички извештај  11 2016   
01.11.2016, Месечен статистички извештај  10 2016   
03.10.2016, Месечен статистички извештај  09 2016   
31.08.2016, Месечен статистички извештај  08 2016   
01.08.2016, Месечен статистички извештај  07 2016   
30.06.2016, Месечен статистички извештај  06 2016   
31.05.2016, Месечен статистички извештај  05 2016   
05.05.2016, Месечен статистички извештај  04 2016   
04.04.2016, Месечен статистички извештај  03 2016   
02.03.2016, Месечен статистички извештај  02 2016   
01.02.2016, Месечен статистички извештај  01 2016   
31.12.2015, Месечен статистички извештај  12 2015   
01.12.2015, Месечен статистички извештај  11 2015   
02.11.2015, Месечен статистички извештај  10 2015   
01.10.2015, Месечен статистички извештај  09 2015   
02.09.2015, Месечен статистички извештај  08 2015   
05.08.2015, Месечен статистички извештај  07 2015   
03.07.2015, Месечен статистички извештај  06 2015   
02.06.2015, Месечен статистички извештај  05 2015   
04.05.2015, Месечен статистички извештај  04 2015   
02.04.2015, Месечен статистички извештај  03 2015   
02.03.2015, Месечен статистички извештај  02 2015   
03.02.2015, Месечен статистички извештај  01 2015   
08.01.2015, Месечен статистички извештај  12 2014   
04.12.2014, Месечен статистички извештај  11 2014   
03.11.2014, Месечен статистички извештај  10 2014   
02.10.2014, Месечен статистички извештај  09 2014   
03.09.2014, Месечен статистички извештај  08 2014   
01.08.2014, Месечен статистички извештај  07 2014   
04.07.2014, Месечен статистички извештај  06 2014   
03.06.2014, Месечен статистички извештај  05 2014   
05.05.2014, Месечен статистички извештај  04 2014   
07.04.2014, Месечен статистички извештај  03 2014   
05.03.2014, Месечен статистички извештај  02 2014   
03.02.2014, Месечен статистички извештај  01 2014   
03.01.2014, Mесечен статистички извештај  12 2013   
03.12.2013, Месечен статистички извештај  11 2013   
01.11.2013, Месечен статистички извештај  10 2013   
04.10.2013, Месечен статистички извештај  09 2013   
03.09.2013, Месечен статистички извештај  08 2013   
01.08.2013, Месечен статистички извештај  07 2013   
04.07.2013, Месечен статистички извештај  06 2013   
06.06.2013, Месечен статистички извештај  05 2013   
10.05.2013, Месечен статистички извештај  04 2013   
04.04.2013, Месечен статистички извештај  03 2013   
05.03.2013, Месечен статистички извештај  02/2013   
01.02.2013, Месечен статистички извештај  01 2013   
04.01.2013, Месечен статистички извештај  12 2012   
30.11.2012, Месечен статистички извештај  11 2012   
31.10.2012, Месечен статистички извештај  10 2012   
28.09.2012, Месечен статистички извештај  09 2012   
31.08.2012, Месечен статистички извештај  08/2012   
03.08.2012, Месечен статистички извештај  07/2012   
02.07.2012, Месечен статистички извештај  06 2012   
05.06.2012, Месечен статистички извештај  05 2012   
02.05.2012, Месечен статистички извештај  04 2012   
11.04.2012, Месечен статистички извештај  03 2012   
13.03.2012, Месечен статистички извештај  02 2012   
02.02.2012, Месечен статистички извештај  01/2012   
03.01.2012, Месечен статистички извештај  12/2011   
05.12.2011, Месечен статистички извештај  11/2011   
03.11.2011, Месечен статистички извештај  10/2011   
05.10.2011, Месечен статистички извештај  09/2011   
13.09.2011, Месечен статистички извештај  08/2011   
01.08.2011, Месечен статистички извештај  07/2011   
04.07.2011, Месечен статистички извештај  06/2011   
02.06.2011, Месечен статистички извештај  05/2011   
04.05.2011, Месечен статистички извештај  04/2011   
08.04.2011, Месечен статистички извештај  03/2011   
03.03.2011, Месечен статистички извештај  02/2011   
04.02.2011, Месечен статистички извештај  01/2011   
05.01.2011, Месечен статистички извештај  12/2010   
10.12.2010, Месечен статистички извештај  11/2010   
05.11.2010, Месечен статистички извештај  10/2010   
05.10.2010, Месечен статистички извештај  9/2010   
03.09.2010, Месечен статистички извештај  8/2010   
30.07.2010, Месечен статистички извештај  7/2010   
06.07.2010, Месечен статистички извештај  6/2010   
02.06.2010, Месечен статистички извештај  5/2010   
30.04.2010, Месечен статистички извештај  4/2010   
01.04.2010, Месечен статистички извештај  3/2010   
02.03.2010, Месечен статистички извештај  2/2010   
29.01.2010, Месечен статистички извештај  1/2010   
30.12.2009, Месечен статистички извештај  12/2009   
01.12.2009, Месечен статистички извештај  11/2009   
02.11.2009, Месечен статистички извештај  10/2009   
29.09.2009, Месечен статистички извештај  9/2009   
01.09.2009, Месечен статистички извештај  8/2009   
30.07.2009, Месечен статистички извештај  7/2009   
01.07.2009, Месечен статистички извештај  6/2009   
01.06.2009, Месечен статистички извештај  5/2009   
01.05.2009, Месечен статистички извештај  4/2009   
02.04.2009, Месечен статистички извештај  3/2009   
03.03.2009, Месечен статистички извештај  2/2009   
, Месечен статистички извештај  07 2013   
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика