Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Миграции, 2012

 


Во Статистичкиот преглед 2.4.13.10 (752) се презентирани основни статистички податоци за
отселени и доселени лица во Република Македонија во 2012 година, како и споредбени показатели
за периодот 2008- 2012 година.
Дел од податоците за миграциите се објавуваат и во Статистичкиот годишник на Република
Македонија.
Содржината на Прегледот е дефинирана врз основа на анализата на искажаните потреби на
корисниците, а пред сé на научните организации и поединци кои се занимаваат со проучување на
проблемите од оваа сфера.


           
Датум на издавање: 11.07.2013
PDF:   Преземи ја публикацијата 2.3Mb
Excel:   Преземи табели
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 111
ISBN: 978-608-227-112-5
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 


© Државен завод за статистика