Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Месечен статистички извештај, 1/2010

 


Конјунктурни податоци за индустријата, земјоделството, шумарството, градежништвото, сообраќајот, прометот, цените, вработеноста. Повеќегодишните серии на податоци го прават ова издание корисен прирачник за следење на економските појави во подолг временски рок.

           
Датум на издавање: 29.01.2010
PDF:   Преземи ја публикацијата 616KB
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 72
ISBN:
ISSN: 1409-9624
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма: -


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика