Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Краткорочни статистички податоци за стопанските движења во Република Македонија , 12 2015

 


Оваа месечна публикација нуди широк опсег на краткорочни податоци придружени со куси коментари. Во неа има информации за индустриското производство, градежништвото, платите и вработеноста, шумарството, стоковната размена со странство, трговијата и угостителството, туризмот, земјоделството и други области.

           
Датум на издавање: 30.12.2015
PDF:   Преземи ја публикацијата 2 Mb
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници:
ISBN:
ISSN: 1857- 7512
Јазик: македонски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика