Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Краткорочни статистички податоци за стопанските движења во Република Македонија , 03 2014

 
           
Датум на издавање: 03.04.2014
PDF:   Преземи ја публикацијата 3.5 Mb
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 28
ISBN:
ISSN: 1857-7512
Јазик: македонски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика