+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Сиромаштија

11.07.2012   Релативна сиромаштија во 2011 година
11.07.2011   Релативна сиромаштија во 2010 година
13.09.2010   Во 2009 година процентот на сиромашните изнесува 31.1%


Следни соопштенија од областа: Животен стандард
  Објавени соопштенија од областа:   Животен стандард

Сиромаштија
Потрошувачка кошница, цени и плати
Лаекен индикатори за сиромаштијата
Анкета за користење на времето


© Државен завод за статистика