Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на продажните капацитети во трговијата на мало


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупен број на продажни капацитети во трговијата на мало

201618 749  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика