Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Одржлив развој


Избери клучен показател:Временска серија за: Стапка на пораст на реален БДП

20170.0% (проценет податок) 
20162.4% (проценет податок) 
20153.8% (претходен податок) 
20143.6% 
20132.9% 
2012-0.5% 
20112.3% 
20103.4% 
2009-0.5% 
20085.3% 
20076.3% 
20065.0% 
20054.5% 
20044.4% 
20031.9% 
20022.2% 
2001-3.5% 
20004.0% 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика