Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Економски сметки во земјоделството


Избери клучен показател:Временска серија за: Бруто-додадена вредност во земјоделството

202146 782мил. денари 
2021/2020-11.9% 
202257 298мил. денари 
2022/202122.5% 
202053 142мил. денари 
2020/20198.5% 
201948977мил. денари 
2019/2018-8.3% 
201853 389мил. денари 
2018/201718.9% 
201744 907мил. денари 
2017/2016-12.8%% 
201651 524мил. денари 
2016/2015-0.6%% 
201551 860мил. денари 
2015/20142.5%% 
201450 610мил. денари 
2014/20131.9%% 
201349 670мил. денари 
2013/201215.9%% 
201242841мил. денари 
2012 / 20112.7% 
201141702мил. денари 
2011 / 20101.0% 
201041300мил. денари 
2010 / 200910.8% 
200937283мил. денари 
2009 / 2008-1.8% 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика