+A   |  -A
ïïï: 3639 | âââ: 70895
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.24Номенклатура на градежни објекти и градежни работи (1999)1998 Преземи
02.24Номенклатура на градежни објекти и градежни работи (2012)2008 Преземи
02.24Номенклатура на градежни објекти и градежни работи, 20152015 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика