+A   |  -A
ïïï: 183 | âââ: 69136
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.22Царинска тарифа, 20152015 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20162016 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20172017 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20182018 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20192019 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20202020 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика