+A   |  -A
ïïï: 226 | âââ: 71113
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
49.21Класификација според основните економски категории, 20222002 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика