+A   |  -A
ïïï: 7077 | âââ: 75201
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
05.26Номенклатура за анализа и споредба на научните програми и буџети (2017)2007 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика