+A   |  -A
ïïï: 7071 | âââ: 75172
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
05.25Класификација на полиња во науката и технологијата (2017)2007 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика