+A   |  -A
ïïï: 275 | âââ: 65410
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
03.22Класификација на личната потрошувачка според намената (2017)2010 Преземи Преземи Преземи
03.22Класификација на личната потрошувачка според намената (2021)2018 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика