+A   |  -A
ïïï: 7050 | âââ: 75084
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
09.23Список на држави, 20132013 Преземи
09.23Список на држави, 20182018 Преземи Преземи
09.23Список на држави, 20192019 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика