+A   |  -A
ïïï: 7068 | âââ: 75207
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.27Транспортна класификација на стоки, 19671967 Преземи
02.27Транспортна класификација на стоки, 20002000 Преземи
02.27Транспортна класификација на стоки (2015)2007 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика