+A   |  -A
ïïï: 1075 | âââ: 69806
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
07.21Листа на отпад (2005)2001 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика