+A   |  -A
ïïï: 7146 | âââ: 75011
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
03.23Класификација на целите на непрофитните институции кои им служат на домаќинствата (2007)1999 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика