+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Индекси на увозни цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19)

10.09.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јули 2021 година
10.08.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јуни 2021 година
09.07.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), мај 2021 година
10.06.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), април 2021 година
10.05.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), март 2021 година
09.04.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), февруари 2021 година
10.03.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јануари 2021 година
10.02.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), декември 2020 година
11.01.2021   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), ноември 2020 година
10.12.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), октомври 2020 година
10.11.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), Септември 2020
09.10.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), aвгуст 2020 година
10.09.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јули 2020
10.08.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јуни 2020 година
10.07.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), Мај 2020 година
10.06.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), април 2020 година
11.05.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), март 2020 година
10.04.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), февруари 2020 година
10.03.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јануари 2020 година
10.02.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), декември 2019 година
10.01.2020   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), ноември 2019 година
10.12.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), октомври 2019 година
11.11.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), септември 2019 година
10.10.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), август 2019 година
17.09.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јули 2019
09.08.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јуни 2019
10.07.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), мај 2019
10.06.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), април 2019
10.05.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс ирафинирани нафтени производи (19), март 2019
10.04.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи(19), февруари 2019
11.03.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јануари 2019 година
11.02.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), декември 2018
10.01.2019   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), ноември 2018
10.12.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), октомври 2018
09.11.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), септември 2018 година
10.10.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), август 2018
10.09.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јули 2018
10.08.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), јуни 2018
10.07.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), мај 2018
11.06.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), април 2018
10.05.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), март 2018
02.05.2018   Индекси на увозните цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19), февруари 2018 година


Следни соопштенија од областа: Цени
  Објавени соопштенија од областа:   Цени

Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар
Индекси на цените во угостителството
Индекси на цените на мало и на трошоците на животот
Индекси на трошоците на животот според COICOP и цени на мало
Индекси на цените во земјоделството
Откуп и продажба на земјоделски производи, тримесечни податоци
Цени на земјоделските производи на зелените пазари, пазарите на големо и на добиточните пазари
Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на странски пазари
Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно
Индекси на трошоците во градежништвото за нови објекти за индивидуално домување
Индекси на увозни цени од одделот Кокс и рафинирани нафтени производи (19)


© Државен завод за статистика