Skip Navigation Links
 

Cookies - Biskota 

 

Ç’farë janë biskotat?

Biskotat (cookies) janë dosje të vogla tekstuale të cilat inçizohen në kompjuterin apo pajisjen tonë telefonike për përmirësimin e funksionalitetit të webfaqes www.stat.gov.mk dhe nuk lidhet me të dhënat tuaja personale. Vet webfaqja nuk mund të ketë qasje deri tek informacionet që nuk i kemi dhënë dhe të njejtat nuk kanë qasje në cilëndo datotekë tjetër në kompjuterin tuaj. Këto dosje tekstuale mund të jenë “të përhershme” ose “të përkohshme”. Biskotat e përhershme mbesin në kompjuterin tuaj edhe kur ta fikni kërkuesin, ndërkaq biskotat e përkohshme fshihen në momentin që e mbyllni kërkuesin e internetit.

 

Të gjitha informacionet që ruhen në kuadër të “Biskotave” mund të përdoren vetëm për nevojat e internet – shërbimit, në mënyrë që privatësia juaj nuk do të jetë e rrezikuar.

 

Ç’farë lloj biskotash përdorim?

 

Webfaqa www.stat.gov.mk përdor disa biskota të përhershme dhe të përkohshme të cilat janë të patjetërsueshme për funksionimin optimal të së njejtës:

 

- ASP.NET_SessionId

- DZSstatc

- __atuvc

- __utma

- __utmb

- __utmc

- __utmt

- __utmz

- miDefault2

 

 

www.stat.gov.mk përdor Google Analytics që të grumbullon informacione standarde për qasjen dhe detajet për sjelljen e vizitorëve, në mënyrë që askush mos të mund të identifikohet, por as që është mundësuar që Google ta zbuloj identitetitn e vizitorëve.
 

Menaxhimi me biskota

 

Nëse nuk doni të përdorni biskota, siç është përmendur më lartë, mund që të njejtat t’i fshini nëpërmjet shfletuesit tuaj:

 

- Mozilla Firefox

- Internet Explorer

- Chrome

- Safari

- Edge

 © Enti shtetëror për statistikë