Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Известување за корисниците
среда, 15 јануари 2014

 
Почитувани корисници,
Ве известуваме дека соопштението за декември 2013 е воедно и последно соопштение за цените на земјоделските производи на зелените пазари, пазарите на големо и на добиточните пазари кое го објавува Државниот завод за статистика.

Истовремено ве информираме дека Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, во согласност со Законот за земјоделство и рурален развој, редовно ги следи и објавува цените на земјоделските производи во рамките на Земјоделскиот пазарен информативен систем (ЗПИС).
© Државен завод за статистика