Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Известување за корисниците
четврток, 02 јануари 2014

 

Државниот завод за статистика, почнувајќи од соопштението за јануари 2014, податокот за индексот на цените на мало ќе го објавува во рамките на соопштението за индексот на трошоците на животот според класификацијата COICOP, па оттаму, називот на новото соопштение ќе биде: „Индекс на трошоците на животот според COICOP и цени на мало“.
© Државен завод за статистика