+A   |  -A
ппп: 2344 | ввв: 240128
Skip Navigation LinksНасловна За Државниот завод за статистика
 

Политика за статистичка доверливост

Документот можете да го превземете на следниот линк: Политика за статистичка доверливост


     

© Државен завод за статистика