+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Попис на капацитетите во угостителството, во Република Македонија


30.10.2017, Попис на капацитетите во угостителството, во Република Македонија  2016   
14.09.2009, Попис на капацитетите на угостителството во Република Македонија  2008   Публикации во областа: Попис на угостителските објекти

Попис на капацитетите на угостителството
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика