+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области
              


    Соопштенија
 
 


 Метаподатоци

  Годишен извештај за хидроцентралите и соларните централи, 2015 (ЕНЕ.51)
  Годишен извештај за термоцентралите, 2015 (ЕНЕ.52)
  Годишен извештај за индустриските топлани (енергани) и за комбинираните електрани, 2015 (ЕНЕ.53)
  Годишен извештај за деловните субјекти за пренос на електрична енергија, 2015 (ЕНЕ.54)
  Годишен извештај за деловните субјекти - производители и дистрибутери на топлина, 2015 (ЕНЕ.56)
  Годишен извештај за котларници, 2015 (ЕНЕ.57)
  Годишен извештај за деловните субјекти кои стопанисуваат со геотермална енергија, 2015 (ЕНЕ.58)
  Годишен извештај за деловните субјекти - производители и преработувачи на јаглен и продукти од јаглен, 2015 (ЕНЕ.59)
  Годишен извештај за рафинериите и преработувачите на нафта и нафтени продукти, 2015 (ЕНЕ.60)
  Годишен извештај за деловните субјекти кои тргуваат со енергенти, 2015 (ЕНЕ.62)
  Годишен извештај за потрошувачката на енергенти и видови енергии на деловниот субјект, 2015 (ЕНЕ.63)
  Годишен извештај за електрична енергија, 2015 (ЕНЕ.65)

   МАКСтат База


© Државен завод за статистика