+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


Предизвици на официјалната статистика во ерата на глобализација и дигитализација, 2020

 
           
Датум на издавање: 20.10.2020
PDF:   Преземи ја публикацијата
     
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 148
ISBN:
ISSN:
Јазик: македонски и англиски

 
                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации
  
 
© Државен завод за статистика