+A   |  -A
ппп: 670 | ввв: 217151
Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Транспорт и други услуги, 2015

 


Во статистичкиот преглед Транспорт и други комуникации се презентирани статистичките податоци
за состојбите во македонскиот транспорт според повеќе белези. Во истражувањата од областа на патниот,
градскиот и железничкиот транспорт се користени дефиниции и стандарди од Методолошкиот материјал
бр. 8.8.08.01 - Методологија на статистиката за транспорт, издадена од Државниот завод за статистика.


           
Датум на издавање: 30.09.2016
PDF:   Преземи ја публикацијата  740Kb
Excel:   Преземи табели *
   
Број на страници: 103
ISBN: 978-608-227-242-9
ISSN:
Јазик: македонски и англиски
Цена во печатена форма:


 

 

 © Државен завод за статистика