+A   |  -A
ппп: 2006 | ввв: 220285
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Издадени одобренија за градење

12.02.2018   Издадени одобренија за градење, декември 2017 година
12.01.2018   Издадени одобренија за градење, ноември 2017 година
07.12.2017   Издадени одобренија за градење, октомври 2017 година
10.11.2017   Издадени одобренија за градење, септември 2017 година
10.10.2017   Издадени одобренија за градење, август 2017 година
07.09.2017   Издадени одобренија за градење, јули 2017 година
14.08.2017   Издадени одобренија за градење, јуни 2017 година
07.07.2017   Издадени одобренија за градење, мај 2017 година
13.06.2017   Издадени одобренија за градење, април 2017 година
11.05.2017   Издадени одобренија за градење, март 2017 година
11.04.2017   Издадени одобренија за градење, февруари 2017 година
08.03.2017   Издадени одобренија за градење, јануари 2017 година
10.02.2017   Издадени одобренија за градење, декември 2016 година
13.01.2017   Издадени одобренија за градење, ноември 2016 година
09.12.2016   Издадени одобренија за градење, октомври 2016 година
11.11.2016   Издадени одобренија за градење, септември 2016 година
10.10.2016   Издадени одобренија за градење, август 2016
09.09.2016   Издадени одобренија за градење, јули 2016 година
15.08.2016   Издадени одобренија за градење, јуни 2016
08.07.2016   Издадени одобренија за градење, мај 2016
13.06.2016   Издадени одобренија за градење, април 2016
11.05.2016   Издадени одобренија за градење, март 2016 година
11.04.2016   Издадени одобренија за градење, февруари 2016
08.03.2016   Издадени одобренија за градење, јануари 2016
10.02.2016   Издадени одобренија за градење, декември 2015 година
15.01.2016   Издадени одобренија за градење, ноември 2015
10.12.2015   Издадени одобренија за градење, октомври 2015
09.11.2015   Издадени одобренија за градење, септември 2015 година
09.10.2015   Издадени одобренија за градење, август 2015
10.09.2015   Издадени одобренија за градење, јули 2015 година
14.08.2015   Издадени одобренија за градење, јуни 2015 година
09.07.2015   Издадени одобренија за градење, мај 2015 година
09.06.2015   Издадени одобренија за градење, април 2015 година
08.05.2015   Издадени одобренија за градење, март 2015 година
09.04.2015   Издадени одобренија за градење, февруари 2015 година
06.03.2015   Издадени одобренија за градење, јануари 2015
06.02.2015   Издадени одобренија за градење, декември 2014
12.01.2015   Издадени одобренија за градење, ноември 2014
10.12.2014   Издадени одобренија за градење, октомври 2014
07.11.2014   Издадени одобренија за градење, септември 2014
09.10.2014   Издадени одобренија за градење, август 2014
10.09.2014   Издадени одобренија за градење, јули 2014
14.08.2014   Издадени одобренија за градење, јуни 2014
09.07.2014   Издадени одобренија за градење, мај 2014
09.06.2014   Издадени одобренија за градење, април 2014
09.05.2014   Издадени одобренија за градење, март 2014
09.04.2014   Издадени одобренија за градење, февруари 2014
06.03.2014   Издадени одобренија за градење, јануари 2014
07.02.2014   Издадени одобренија за градење, декември 2013 година
14.01.2014   Издадени одобренија за градење, ноември 2013
05.12.2013   Издадени одобренија за градење, октомври 2013 година
05.11.2013   Издадени одобренија за градење, септември 2013 година
07.10.2013   Издадени одобренија за градење, август 2013 година
05.09.2013   Издадени одобренија за градење, јули 2013 година
09.08.2013   Издадени одобренија за градење, јуни 2013 година
05.07.2013   Издадени одобренија за градење, мај 2013 година
05.06.2013   Издадени одобренија за градење, април 2013 година
10.05.2013   Издадени одобренија за градење, март 2013 година
05.04.2013   Издадени одобренија за градење, февруари 2013 година
06.03.2013   Издадени одобренија за градење, јануари 2013
06.02.2013   Број на издадени одобренија за градење, декeмври 2012 година
10.01.2013   Издадени одобренија за градење, ноември 2012 година
05.12.2012   Издадени одобренија за градење, октомври 2012 година
05.11.2012   Издадени одобренија за градење, септември 2012
05.10.2012   Издадени одобренија за градење, август 2012
05.09.2012   Издадени одобренија за градење, јули 2012
10.08.2012   Издадени одобренија за градење, јуни 2012 година
05.07.2012   Издадени одобренија за градење, мај 2012 година
05.06.2012   Издадени одобренија за градење, април 2012
07.05.2012   Издадени одобренија за градење, март 2012 година
05.04.2012   Издадени одобренија за градење, февруари 2012 година
05.03.2012   Издадени одобренија за градење, јануари 2012 година
06.02.2012   Издадени одобренија за градење, декeмври 2011 година
05.01.2012   Број на издадени одобренија за градење, ноeмври 2011 година
05.12.2011   Број на издадени одобренија за градење, октомври 2011 година
07.11.2011   Број на издадени одобренија за градење, септември 2011 година
05.10.2011   Број на издадени одобренија за градење, август 2011 година
05.09.2011   Број на издадени одобренија за градење, јули 2011 година
05.08.2011   Број на издадени одобренија за градење, јуни 2011 година
05.07.2011   Број на издадени одобренија за градење, мај 2011 година
06.06.2011   Број на издадени одобренија за градење, април 2011
05.05.2011   Број на издадени одобренија за градење, март 2011 година
05.04.2011   Број на издадени одобренија за градење, февруари 2011 година
07.03.2011   Број на издадени одобренија за градење во јануари 2011 година
07.02.2011   Број на издадени одобренија за градење во декември 2010 година
05.01.2011   Број на издадени одобренија за градење во ноември 2010 година
06.12.2010   Број на издадени одобренија за градење во октомври 2010 година
05.11.2010   Издадени одобренија за градење во септември 2010 година
06.10.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во август 2010 година зголемен за 18.7%
06.09.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во јули 2010 година е намален за 11.2%
05.08.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во јуни 2010 година е зголемен за 0.4%
06.07.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во мај 2010 година зголемен за 0.9%
04.06.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во април 2010 година изнесува 233
05.05.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во март 2010 година зголемен за 10.5%
06.04.2010   Бројот на издадени одобренија за градење, во февруари 2010 година, изнесува 212
05.03.2010   Бројот на издадени одобренија за градење во јануари 2010 година изнесува 154


Следни соопштенија од областа: Градежништво
    
09.03.2018Издадени одобренија за градење01.2018 
23.03.2018Просечна цена на 1m2 станбена површина2017 
13.04.2018Издадени одобренија за градење02.2018 
14.05.2018Издадени одобренија за градење03.2018 
18.05.2018Вредност на договорени и извршени градежни работи во странство01-03.2018 
11.06.2018Издадени одобренија за градење04.2018 
13.06.2018Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени од деловни субјекти2017 
13.06.2018Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени во индивидуална режија2017 
27.06.2018Бесправно изградени објекти2017 
29.06.2018Потрошени градежни материјали и енергија2017 
09.07.2018Издадени одобренија за градење05.2018 
15.08.2018Издадени одобренија за градење06.2018 
17.08.2018Вредност на договорени и извршени градежни работи во странство01-06.2018 
11.09.2018Издадени одобренија за градење07.2018 
10.10.2018Издадени одобренија за градење08.2018 
12.11.2018Издадени одобренија за градење09.2018 
16.11.2018Вредност на договорени и извршени градежни работи во странство01-09.2018 
12.12.2018Издадени одобренија за градење10.2018 
  Објавени соопштенија од областа:   Градежништво

Издадени одобренија за градење
Вредност на договорени и извршени градежни работи во странство
Издадени одобренија за употреба на градежни објекти
Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени од деловни субјекти
Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени во индивидуална режија
Потрошени градежни материјали и енергија
Просечна цена на 1m2 станбена површина
Бесправно изградени објекти
Број на станови во државна сопственост


© Државен завод за статистика