+A   |  -A
ппп: 12231 | ввв: 301038
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение


  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар

28.12.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2017
28.11.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2017
27.10.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2017
28.09.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2017
25.08.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2017
28.07.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2017 година
28.06.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2017
26.05.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2017 година
28.04.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2017 година
28.03.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2017
27.02.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2017
27.01.2017   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2016
28.12.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2016
28.11.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2016
28.10.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2016
28.09.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2016
26.08.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2016
28.07.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2016
28.06.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2016
27.05.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2016
28.04.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2016
28.03.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2016
26.02.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2016
28.01.2016   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2015 година
28.12.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2015
27.11.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2015
28.10.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2015
28.09.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2015
27.08.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2015
28.07.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2015
26.06.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2015
28.05.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2015
28.04.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2015
27.03.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2015
27.02.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2015
13.01.2015   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2014
12.12.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2014
13.11.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2014
13.10.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2014
12.09.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2014
13.08.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2014
11.07.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2014
13.06.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2014
13.05.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2014
11.04.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2014
13.03.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2014
13.02.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2014
13.01.2014   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2013
13.12.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2013
13.11.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2013
10.10.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2013
13.09.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2013
13.08.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2013
12.07.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2013
13.06.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2013
13.05.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2013
12.04.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2013
13.03.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2013
22.02.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2013
11.01.2013   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2012
13.12.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2012
13.11.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2012
10.10.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, септември 2012
13.09.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2012
13.08.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2012
13.07.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2012
13.06.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2012
11.05.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2012
12.04.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2012
13.03.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2012
13.02.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2012
13.01.2012   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2011
12.12.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2011 година
10.11.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, октомври 2011 година
12.10.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар,септември 2011 година
12.09.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, август 2011 година
10.08.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јули 2011 година
12.07.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јуни 2011 година
13.06.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, мај 2011
11.05.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, април 2011 година
12.04.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, март 2011 година
10.03.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, февруари 2011 година
18.02.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2011 година
12.01.2011   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, декември 2010 година
10.12.2010   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, ноември 2010 година
10.11.2010   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар
12.10.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во септември 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 7.8%
10.09.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во август 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 7.7%
11.08.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во јули 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 7.5%
12.07.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во јуни 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 7.6%
10.06.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во мај 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, повисоки за 10.9%
10.05.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во април 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 10.5%
12.04.2010   Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во март 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 8.7%
10.03.2010   Цените на производителите на индустриски производи во февруари 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, се повисоки за 7.4%
11.02.2010   Цените на производителите на индустриски производи во јануари 2010, во однос на истиот месец од 2009 година, повисоки за 6.5%


Следни соопштенија од областа: Цени
    
26.01.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар 12.2017 
06.02.2018Индекси на цените во угостителството01.2018 
09.02.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на странски пазари12.2017 
09.02.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно12.2017 
14.02.2018Индекси на трошоците на животот според COICOP и цени на мало01.2018 
15.02.2018Индекси на цените во земјоделството01.2018 
15.02.2018Откуп и продажба на земјоделски производи, тримесечни податоциIV.2017 
28.02.2018Индекси на трошоците во градежништвото за нови објекти за индивидуално домувањеIV.2017 
05.03.2018Индекси на цените во угостителството02.2018 
07.03.2018Индекси на трошоците на животот според COICOP и цени на мало02.2018 
09.03.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар 01.2018 
15.03.2018Индекси на цените во земјоделството02.2018 
20.03.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на странски пазари01.2018 
20.03.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно01.2018 
28.03.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар 02.2018 
05.04.2018Индекси на цените во угостителството03.2018 
10.04.2018Индекси на трошоците на животот според COICOP и цени на мало03.2018 
11.04.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на странски пазари02.2018 
11.04.2018Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно02.2018 
16.04.2018Индекси на цените во земјоделството03.2018 
  Објавени соопштенија од областа:   Цени

Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар
Индекси на цените во угостителството
Индекси на цените на мало и на трошоците на животот
Индекси на трошоците на животот според COICOP и цени на мало
Индекси на цените во земјоделството
Откуп и продажба на земјоделски производи, тримесечни податоци
Цени на земјоделските производи на зелените пазари, пазарите на големо и на добиточните пазари
Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на странски пазари
Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи, вкупно
Индекси на трошоците во градежништвото за нови објекти за индивидуално домување


© Државен завод за статистика