+A   |  -A
ппп: 12261 | ввв: 301084
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Енергија, месечни податоци

25.12.2017   Енергија, октомври 2017
- претходни податоци -
24.11.2017   Енергија, септември 2017
- претходни податоци -
14.11.2017   Енергија, јануари - декември 2015, дефинитивни податоци
25.10.2017   Енергија, август 2017 - претходни податоци
26.09.2017   Енергија, јули 2017 - претходни податоци
25.08.2017   Енергија, јуни 2017
- претходни податоци -
25.07.2017   Енергија, мај 2017
- претходни податоци -
22.06.2017   Енергија, април 2017 - претходни податоци
25.05.2017   Енергија, март 2017 година - претходни податоци
25.04.2017   Енергија, февруари 2017 година
- претходни податоци -
24.03.2017   Енергија, јануари 2017 - претходни податоци
24.02.2017   Енергија, декември 2016 - претходни податоци
25.01.2017   Енергија, ноември 2016
- претходни податоци -
26.12.2016   Енергија, октомври 2016
- претходни податоци -
25.11.2016   Енергија, септември 2016
- претходни податоци -
15.11.2016   Енергија, јануари - декември 2014, дефинитивни податоци
25.10.2016   Енергија, август 2016 - претходни податоци -
26.09.2016   Енергија, јули 2016
- претходни податоци -
25.08.2016   Енергија, јуни 2016
- претходни податоци -
25.07.2016   Енергија, мај 2016 - претходни податоци -
24.06.2016   Енергија, април 2016 - претходни податоци
25.05.2016   Енергија, март 2016 - претходни податоци -
25.04.2016   Енергија, февруари 2016 - претходни податоци -
25.03.2016   Енергија, јануари 2016 - претходни податоци -
25.02.2016   Енергија, декември 2015 - претходни податоци -
25.01.2016   Енергија, ноември 2015 - претходни податоци -
25.12.2015   Енергија, октомври 2015 - претходни податоци -
25.11.2015   Енергија, септември 2015 - претходни податоци -
13.11.2015   Енергија, јануари-декември 2013 - дефинитивни податоци -
26.10.2015   Енергија, август 2015 - претходни податоци -
25.09.2015   Енергија, јули 2015
- претходни податоци -
25.08.2015   Енергија, јуни 2015
- претходни податоци -
24.07.2015   Енергија, мај 2015
- претходни податоци -
24.06.2015   Енергија, април 2015 - претходни податоци -
22.05.2015   Енергија, март 2015
- претходни податоци -
24.04.2015   Енергија, февруари 2015
- претходни податоци -
25.03.2015   Енергија, јануари 2015
- претходни податоци -
25.02.2015   Енергија, декември 2014
- претходни податоци -
23.01.2015   Енергија, ноември 2014 - претходни податоци -
25.12.2014   Енергија, октомври 2014 - претходни податоци -
25.11.2014   Енергија, септември 2014 - претходни податоци -
24.10.2014   Енергија, август 2014 - претходни податоци -
25.09.2014   Енергија, јули 2014 - претходни податоци -
25.08.2014   Енергија, јуни 2014 - претходни податоци -
25.07.2014   Енергија, мај 2014
- претходни податоци -
25.06.2014   Енергија, април 2014
- претходни податоци -
23.05.2014   Енергија, март 2014
- претходни податоци -
25.04.2014   Енергија, февруари 2014
- претходни податоци -
25.03.2014   Енергија, јануари 2014
- претходни податоци -
25.03.2014   Енергија, декември 2013
- претходни податоци -
25.02.2014   Енергија, ноември 2013
- претходни податоци -
24.01.2014   Енергија, октомври 2013 - претходни податоци -
25.12.2013   Енергија, септември 2013
- претходни податоци -
25.11.2013   Енергија, август 2013 - претходни податоци -
25.10.2013   Енергија, јули 2013
- претходни податоци -
25.09.2013   Енергија, јуни 2013
- претходни податоци -
23.08.2013   Енергија, мај 2013
- претходни податоци -
25.07.2013   Енергија, април 2013 - претходни податоци -
25.06.2013   Енергија, март 2013
- претходни податоци -
23.05.2013   Енергија, февруари 2013
- претходни податоци -
25.04.2013   Енергија, јануари 2013
- претходни податоци -


Следни соопштенија од областа: Енергија
    
25.01.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци11.2017 
26.02.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци12.2017 
26.03.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци01.2018 
30.03.2018Цени на електрична енергија и природен гасII.2017 
25.04.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци02.2018 
23.05.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци03.2018 
25.06.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци04.2018 
25.07.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци05.2018 
24.08.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци06.2018 
25.09.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци07.2018 
28.09.2018Цени на електрична енергија и природен гасI.2018 
18.10.2018Енергетски биланс - дефинитивни податоци2016 
19.10.2018Енергетски биланс - претходни податоци2017 
25.10.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци08.2018 
15.11.2018Енергија, месечни податоци - дефинитивни податоци2016 
26.11.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци09.2018 
25.12.2018Енергија, месечни податоци - претходни податоци10.2018 
  Објавени соопштенија од областа:   Енергија

Биланс на нафта
Биланс на јаглен
Обновливи извори на енергија
Биланс на електрична енергија
Биланс на топлинска енергија
Енергетски биланс
Биланс на природен гас
Енергија, месечни податоци
Цени на електрична енергија и природен гас
Енергетски биланс


© Државен завод за статистика