+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Лаекен индикатори за сиромаштијата

22.12.2017   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2016 година - дефинитивни податоци
27.10.2017   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2016 година
-претходни податоци-
23.12.2016   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2015 година
-дефинитивни податоци-
28.10.2016   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2015 година - претходни податоци
25.12.2015   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2014 година
30.04.2015   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2013 година
28.11.2014   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2012 година
03.01.2014   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2011 година
05.11.2012   Лаекен индикатори за сиромаштијата во 2010 година


Следни соопштенија од областа: Животен стандард
    
26.10.2018Лаекен индикатори за сиромаштијата - претходни податоци2017 
21.12.2018Лаекен индикатори за сиромаштијата - дефинитивни податоци2017 
  Објавени соопштенија од областа:   Животен стандард

Сиромаштија
Потрошувачка кошница, цени и плати
Лаекен индикатори за сиромаштијата
Анкета за користење на времето


© Државен завод за статистика