+A   |  -A
ппп: 2019 | ввв: 245066
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Слободни работни места

01.12.2017   Слободни работни места, трето тримесечје 2017 година
01.09.2017   Слободни работни места, второ тримесечје 2017 година
01.06.2017   Слободни работни места, прво тримесечје од 2017 година
02.03.2017   Слободни работни места, четврто тримесечје 2016 година
02.12.2016   Слободни работни места, трето тримесечје 2016 година
02.09.2016   Слободни работни места, второ тримесечје од 2016 година
02.06.2016   Слободни работни места, прво тримесечје од 2016 година
02.03.2016   Слободни работни места, четврто тримесечје од 2015 година
03.12.2015   Слободни работни места, трето тримесечје од 2015 година
02.09.2015   Слободни работни места, второ тримесечје од 2015 година
02.06.2015   Слободни работни места, прво тримесечје од 2015 година
02.03.2015   Слободни работни места, четврто тримесечје од 2014 година
01.12.2014   Слободни работни места, трето тримесечје од 2014 година
01.09.2014   Слободни работни места, второ тримесечје 2014 година
02.06.2014   Слободни работни места, прво тримесечје од 2014 година
03.03.2014   Слободни работни места, четврто тримесечје 2013 година
02.12.2013   Слободни работни места, трето тримесечје 2013 година
02.09.2013   Слободни работни места, второ тримесечје 2013 година
03.06.2013   Слободни работни места, прво тримесечје, 2013 година
01.03.2013   Слободни работни места, четврто тримесечје 2012 година
03.12.2012   Слободни работни места, трето тримесечје 2012 година
03.09.2012   Слободни работни места, второ тримесечје од 2012 година
31.05.2012   Слободни работни места, прво тримесечје 2012 година


Следни соопштенија од областа: Пазар на труд
    
02.03.2018Слободни работни местаIV.2017 
09.03.2018Активно населениеIV.2017 
23.03.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен01.2018 
23.03.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен01.2018 
17.04.2018Анкета за цена на труд2016 
23.04.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен02.2018 
23.04.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен02.2018 
21.05.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен03.2018 
21.05.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен03.2018 
01.06.2018Слободни работни местаI.2018 
08.06.2018Активно населениеI.2018 
22.06.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен04.2018 
22.06.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен04.2018 
20.07.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен05.2018 
20.07.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен05.2018 
21.08.2018Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен06.2018 
21.08.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен06.2018 
03.09.2018Слободни работни местаII.2018 
07.09.2018Активно населениеII.2018 
21.09.2018Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен07.2018 
  Објавени соопштенија од областа:   Пазар на труд

Просечна месечна исплатена нето-плата по вработен
Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен
Слободни работни места
Структура на заработувачката на вработените
Анкета за цена на труд
Активно население
Издатоци на работодавецот по вработен
Анкета за образование на возрасни лица


© Државен завод за статистика