+A   |  -A
ппп: 12239 | ввв: 301049
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение


  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Индекси на индустриското производство

27.12.2017   Индекси на индустриското производство, ноември 2017 година
29.11.2017   Индекси на индустриското производство, октомври 2017 година
30.10.2017   Индекси на индустриското производство, септември 2017 година
29.09.2017   Индекси на индустриското производство, август 2017 година
30.08.2017   Индекси на индустриското производство, јули 2017 година
28.07.2017   Индекси на индустриското производство, јуни 2017 година
30.06.2017   Индекси на индустриското производство, мај 2017 година
30.05.2017   Индекси на индустриското производство, април 2017 година
28.04.2017   Индекси на индустриското производство, март 2017 година
31.03.2017   Индекси на индустриското производство, февруари 2017 година
07.03.2017   Индекси на индустриското производство, јануари 2017 година
30.01.2017   Индекси на индустриското производство, декември 2016 година
28.12.2016   Индекси на индустриското производство, ноември 2016 година
29.11.2016   Индекс на индустриското производство, октомври 2016
28.10.2016   Индекси на индустриското производство, септември 2016 година
30.09.2016   Индекси на индустриското производство, август 2016 година
30.08.2016   Индекси на индустриското производство, јули 2016 година
29.07.2016   Индекс на индустриското производство, јуни 2016 година
29.06.2016   Индекси на индустриското производство, мај 2016
30.05.2016   Индекси на индустриското производство, април 2016
27.04.2016   Индекси на индустриското производство, март 2016
30.03.2016   Индекси на индустриското производство, февруари 2016
09.03.2016   Индекси на индустриското производство, јануари 2016
29.01.2016   Индекс на индустриското производство, декември 2015 година
28.12.2015   Индекси на индустриското производство, ноември 2015
27.11.2015   Индекси на индустриското производство, октомври 2015
28.10.2015   Индекси на индустриското производство, септември 2015
28.09.2015   Индекси на индустриското производство, август 2015 година
27.08.2015   Индекси на индустриското производство, јули 2015 година
29.07.2015   Индекси на индустриското производство, јуни 2015 година
26.06.2015   Индекси на индустриското производство, мај 2015 година
27.05.2015   Индекси на индустриското производство, април 2015 година
28.04.2015   Индекси на индустриското производство, март 2015
30.03.2015   Индекси на индустриското производство, февруари 2015
06.03.2015   Индекси на индустриското производство, јануари 2015
28.01.2015   Индекси на индустриското производство, декември 2014
26.12.2014   Индекси на индустриското производство, ноември 2014
27.11.2014   Индекси на индустриското производство, октомври 2014
29.10.2014   Индекс на индустриското производство, септември 2014
26.09.2014   Индекс на индустриското производство, август 2014
27.08.2014   Индекс на индустриското производство, јули 2014 година
29.07.2014   Индекси на индустриското производство, јуни 2014
27.06.2014   Индекси на индустриското производство, мај 2014
28.05.2014   Индекс на индустриското производство, април 2014 година
28.04.2014   Индекси на индустриското производство, март 2014
27.03.2014   Индекси на индустриското производство, февруари 2014
04.03.2014   Индекс на индустриското производство, јануари 2014
28.01.2014   Индекси на индустриското производство, декември 2013
27.12.2013   Индекси на индустриското производство, ноември 2013 година
27.11.2013   Индекси на индустриското производство, октомври 2013 година
29.10.2013   Индекси на индустриското производство, септември 2013 година
27.09.2013   Индекс на индустриското производство, август 2013 година
27.08.2013   Индекс на индустриското производство, јули 2013 година
29.07.2013   Индекс на индустриското производство, јуни 2013 година
27.06.2013   Индекс на индустриското производство, мај 2013
28.05.2013   Индекс на индустриското производство, април 2013
29.04.2013   Индекси на индустриското производство, март 2013
27.03.2013   Индекси на индустриското производство, февруари 2013 година
05.03.2013   Индекс на индустриското производство, јануари 2013 година
29.01.2013   Индекс на индустриското производство, декември 2012 година
26.12.2012   Индекс на индустриското производство, ноември 2012 година
27.11.2012   Индекс на индустриското производство, октомври 2012
26.10.2012   Индекс на индустриското производство, септември 2012 година
26.09.2012   Индекси на индустриското производство, август 2012
29.08.2012   Индекси на индустриското производство, јули 2012
27.07.2012   Индекси на индустриското производство, јуни 2012 година
27.06.2012   Индекс на индустриското производство, мај 2012 година
29.05.2012   Индекси на индустриското производство, април 2012
27.04.2012   Индекси на индустриското производство, март 2012 година
28.03.2012   Индекс на индустриското производство, февруари 2012 година
28.02.2012   Индекс на индустриското производство, јануари 2012 година
27.01.2012   Индекси на индустриското производство, декември 2011 година
27.12.2011   Индекси на индустриското производство, ноември 2011 година
28.11.2011   Индекс на индустриското производство, октомври 2011 година
27.10.2011   Индекс на индустриското производство, септември 2011 година
28.09.2011   Индекси на индустриското производство, август 2011 година
26.08.2011   Индекси на индустриското производство, јули 2011 година
29.07.2011   Индекси на индустриското производство, јуни 2011 година
28.06.2011   Индекси на индустриското производство, мај 2011 година
27.05.2011   Индекси на индустриското производство, април 2011 година
29.04.2011   Индекси на индустриското производство, март 2011
29.03.2011   Индекси на индустриското производство, февруари 2011 година
07.03.2011   Индекс на индустриското производство, јануари 2011 година
27.01.2011   Индекси на индустриското производство, декември 2010 година
28.12.2010   Индекси на индустриското производство, ноември 2010 година
26.11.2010   Индекси на индустриското производство, октомври 2010 година
27.10.2010   Зголемување на индустриското производство во септември 2010година, во однос на претходниот месец, за 1.6%
28.09.2010   Индустриско производство во август 2010 година
27.08.2010   Пораст на индустриското производство во јули 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 8.3%
27.07.2010   Пораст на индустриското производство во јуни 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 5.4%
25.06.2010   Намалување на индустриското производство во мај 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 0.4%
24.06.2010   Оценка на раководителите на деловните субјекти во преработувачката индустрија за економската состојба на деловните субјекти во мај 2010 година
27.05.2010   Намалување на индустриското производство во април 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 9.6%
27.04.2010   Намалување на индустриското производство во март 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 11.2%
25.03.2010   Намалување на индустриското производство во февруари 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 13.1%
01.03.2010   Намалување на индустриското производство во јануари 2010 година, во однос на истиот месец од претходната година, за 2.9%


Следни соопштенија од областа: Индустрија
    
30.01.2018Индекси на индустриското производство12.2017 
31.01.2018Индекси на работниците во индустријата12.2017 
15.02.2018Индекси на прометот во индустријата12.2017 
07.03.2018Индекси на индустриското производство01.2018 
09.03.2018Индекси на работниците во индустријата01.2018 
23.03.2018Индекси на прометот во индустријата01.2018 
29.03.2018Индекси на индустриското производство02.2018 
30.03.2018Индекси на работниците во индустријата02.2018 
13.04.2018Индекси на прометот во индустријата02.2018 
27.04.2018Индекси на индустриското производство03.2018 
30.04.2018Индекси на работниците во индустријата03.2018 
15.05.2018Индекси на прометот во индустријата03.2018 
30.05.2018Индекси на индустриското производство04.2018 
31.05.2018Индекси на работниците во индустријата04.2018 
14.06.2018Индекси на прометот во индустријата04.2018 
28.06.2018Индекси на индустриското производство05.2018 
29.06.2018Индекси на работниците во индустријата05.2018 
13.07.2018Индекси на прометот во индустријата05.2018 
30.07.2018Индекси на индустриското производство06.2018 
31.07.2018Индекси на работниците во индустријата06.2018 
  Објавени соопштенија од областа:   Индустрија

Индекси на индустриското производство
Индекси на работниците во индустријата
Индекси на прометот во индустријата


© Државен завод за статистика