+A   |  -A
Skip Navigation Links


Инфографици

Светски ден на туризмот, 27 септември


Меѓународен ден на младите


Ден на македонската статистика - 1 јуни


Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество


7 април - светски ден на здравјето - Депресија - Ајде да зборуваме


8 МАРТ Меѓународен ден на жената


За виното - низ бројки, 2017


2016 низ бројки


Универзален ден на детето


Светски ден на храната


Светски ден на здравјето - „Победи го дијабетесот“


Светски ден за заштита на потрошувачите


8 МАРТ Меѓународен ден на жената


За виното - низ бројки, 2016


Како ја трошиме енергијата


2015 низ бројки© Државен завод за статистика