+A   |  -A
ппп: 2040 | ввв: 243410
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Култура


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупен број прикажани претстави на професионалните театри

2015/20161165  
2014/20151064  
сезона 2009/2010887  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика