+A   |  -A
ппп: 1910 | ввв: 235755
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Структурни деловни статистики


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на активни претпријатија во нефинансискта деловна економија

201655308(претходни податоци) 
201554738(дефинитивни податоци) 
201554431(претходни податоци) 
201453749(дефинитивни податоци) 
201354305  
201254392  
201153645  
201056740  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика