+A   |  -A
ппп: 17016 | ввв: 642947
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Структура на земјоделските стопанства


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на земјоделски стопанства

2013170885  
2010192082  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика