+A   |  -A
ппп: 1528 | ввв: 78347
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на земјоделството


Избери клучен показател:Временска серија за: Површина на користеното земјоделско земјиште

2007334226хектари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика