+A   |  -A
ппп: 603 | ввв: 144399
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на населението


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупно население

20022022547  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика