+A   |  -A
ппп: 1930 | ввв: 221244
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Информатичко општество


Избери клучен показател:Временска серија за: Домаќинстава со пристап на Интернет

201675.3% 
201569.4% 
201468.3% 
201365.1% 
201258.3% 
201155.0% 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика