+A   |  -A
ппп: 2022 | ввв: 218113
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Деловни субјекти


Избери клучен показател:Временска серија за: Активни деловни субјекти

201671 519  
201570 139  
201470659  
201371290  
201274424  
201173118  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика