+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Енергија


Избери клучен показател:Временска серија за: Финална потрошена електрична енергија во домаќинствата по жител

20161475.3kWh - претходни податоци
20151517.7kWh - претходни податоци
20141473.3kWh - дефинитивни податоци
20131485.0kWh - дефинитивни податоци
20121583.0kWh - дефинитивни податоци
20111625.0kWh - дефинитивни податоци
20101573.3kWh - дефинитивни податоци
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика